søndag 30. oktober 2011

Fjording stitchery

I sommer lagde jeg disse stitcheryene. Fant noen bilder/logoer på nett jeg kunne tegne og stitche. Halen på fjordingen tar litt for mye oppmerksomhet på grunn av den svarte tråden, så da har jeg lært til neste gang at jeg skal bruke en tråd og ikke to. Til å fargelegge stitcheryene har jeg brukt kritt.


Jeg bare måtte lage denne for den var så søt og morsom.

mandag 17. oktober 2011

Fjording - bilde

Vinteren 2010/2011 fikk jeg lyst på et sydd bilde av en hest. Fant ut at jeg skulle sy et bilde av en fjording siden det er nasjonalhesten i Norge. Jeg fant et bilde på nett jeg kunne tegne skissen rundt hesten.


Deler fjordingen inn i mindre deler etter hvordan en fjording ser ut.


Valg av stoffer jeg brukte på fjordingen.


Jeg brukte vlisofix for at alle de over 80 bitene skulle henge sammen. Begynte også å planlegge hvordan bakgrunnen ser ut.


Litt mer detaljert.


Fant ganske fort ut hvordan jeg ville ha bakgrunnen. Her har jeg brukt vlisofix å limt sammen bakgrunnen med fjordingen og alle de andre delene. Tilsammen over 100 deler.


Syingen er i gang for å quilte bilde. Det tok sin tid siden det var så mange deler jeg skulle sy fast og siden bilde er så stort.


Slik ser bilde ut nå. Veldig fornøyd med resultatet siden det er første gang jeg syr noe som jeg har laget mønster til selv.


Detaljbilder av fjordingen. Det var mamma som quilta himmelen og gresset på bildet.



I dag henger det på veggen min på rommet mitt.

søndag 2. oktober 2011

Mitt første stitchery

I vår fikk jeg lyst til å lære å stitche og dermed ble dette det første stitcheryet mitt.


Dette er det andre stitcheryet jeg lagde.



Jeg fikk motivene og stoffet og god opplæring. Det er enkelt å stitche bare man har tålmodighet til å sitte med håndarbeid. Det er også en fin ting å drive med når man ser på TV.