mandag 17. oktober 2011

Fjording - bilde

Vinteren 2010/2011 fikk jeg lyst på et sydd bilde av en hest. Fant ut at jeg skulle sy et bilde av en fjording siden det er nasjonalhesten i Norge. Jeg fant et bilde på nett jeg kunne tegne skissen rundt hesten.


Deler fjordingen inn i mindre deler etter hvordan en fjording ser ut.


Valg av stoffer jeg brukte på fjordingen.


Jeg brukte vlisofix for at alle de over 80 bitene skulle henge sammen. Begynte også å planlegge hvordan bakgrunnen ser ut.


Litt mer detaljert.


Fant ganske fort ut hvordan jeg ville ha bakgrunnen. Her har jeg brukt vlisofix å limt sammen bakgrunnen med fjordingen og alle de andre delene. Tilsammen over 100 deler.


Syingen er i gang for å quilte bilde. Det tok sin tid siden det var så mange deler jeg skulle sy fast og siden bilde er så stort.


Slik ser bilde ut nå. Veldig fornøyd med resultatet siden det er første gang jeg syr noe som jeg har laget mønster til selv.


Detaljbilder av fjordingen. Det var mamma som quilta himmelen og gresset på bildet.I dag henger det på veggen min på rommet mitt.

2 kommentarer:

 1. WOW!! Skal si du har gått grundig til verks!! Nå blir jeg skikkelig IMPONERT her!! Jammen har du laget et detaljert mønster av hesten! Den LEVER jo!!
  Et ordentlig kunstverk har du laget!!
  Bli helt målløs jeg...
  Gleder meg til flere kunstverk fra deg jeg!
  Ha en suuuper uke ;)

  SvarSlett
 2. Nydelig bilde :-)
  Var en del jobb på dette, men du hadde mange timer hvor du koste deg med syinga.
  God helg til deg, KLEM

  SvarSlett