onsdag 25. juli 2012

Ny kompis...

På sykurset jeg var på i juni begynte jeg å lage en liten raring. Kom ikke så langt på den da, men i helga satt jeg meg ned og fortsatte på den. Er ikke så ofte jeg strikker, så gøy med litt variasjon. Mønsteret jeg brukte heter "knasdockan vanja". Fulgte ikke mønsteret fordi jeg ville ha en annen størrelse på min :)


Jeg strikket først kroppen som en firkant, rektangel i den størrelsen jeg ønsket. Brukte mange farger slik at den ble litt morsom. Så strikket jeg armer, et langt tynt rektangel jeg sydde sammen langs kantene. Armene går gjennom kroppen til raringen. Deretter strikket jeg et og et ben og sydde mannen langs kantene. Strikket også en liten lapp som jeg sydde fast som et øye + at jeg brukte et par knapper.
Til slutt la jeg armer og ben på plass der de skulle være og sydde rundt kanten på kroppen. Jeg lot det være et lite hull jeg stappet med vatt før jeg sydde den helt igjen. Deretter sydde jeg munn på raringen og knøt fast litt hår på hodet. Sydde også noen sømmer bak slik at det ser ut som raringen er litt lappa sammen.
Laget en tvinna snor jeg festet en nøkkelring i ene enden og raringen i den andre enden. Vips så var det en fullstendig snål sak med armer og ben, øyne og hår.

1 kommentar: